Toegangscontrole Salto Space

Salto Space: tot 4 miljoen gebruikers openen deuren voortaan met hun tag of bedrijfspas
 • Nooit meer fysieke sleutels nodig
 • Nooit meer kosten voor vervangen sloten of sleutels bij verlies
 • Interessant vanaf 300 gebruikers

Beheer centraal tot 64.000 deuren
op verschillende locaties vanaf uw eigen servernetwerk

Met Salto Space betreden gebruikers uw pand of buiten- of binnenruimtes voortaan met hun eigen tag of bedrijfspas. Met gebruiksvriendelijke software op uw eigen netwerk bepaalt u wie – op welk moment – welk ruimtes in welk gebouw mag betreden. U kunt terugzien wie welke deur op welk moment heeft geopend. U kunt gebruikers direct blokkeren zodat zij geen toegang meer hebben. Fysieke sleutels en complexe sleutelplannen zijn verleden tijd.

Salto Space is zonder veel bouwkundige aanpassingen op de bestaande deuren in elk gebouw te installeren. Met Salto Space beheert u tot 64.000 buiten- en binnendeuren op verschillende locaties in binnen- en buitenland. Voor maximaal 4 miljoen gebruikers.

Staov is gecertificeerd installateur van Salto Space. Wilt u ook meer controle over alle toegangsactiviteiten op uw locaties? Bel Staov met uw vragen of voor een vrijblijvende afspraak via 020 260 07 42.

 • Bepaal per gebruiker(sgroep) welke deuren deze – op welk moment – mag openen
 • Geen terugkerende maandelijkse kosten
 • Inclusief toekomstige updates Salto Space-software

Zo werkt Salto Space

Met Salto Space regelt u het toegangsbeheer van uw gebouwen (extern en intern) via de Proacces Space Software vanaf uw eigen server. Op de server bepaalt u centraal (op afstand) welke gebruiker – welke deuren – op welke momenten met zijn tag mag openen of juist niet meer. U kunt de tag van een gebruiker ook blokkeren zodat deze geen toegang meer heeft. De server staat in directe verbinding met de wandlezers van de belangrijkste toegangsdeuren per gebouw.

Daarnaast omvat het netwerk stand-alone (binnen)deuren die niet direct verbonden zijn met de server maar voorzien van een eigen Salto batterijgevoed elektronisch deurbeslag die (afhankelijk van de toegangsrechten per gebruiker) met de tag kunnen worden geopend. Zodra een gebruiker een pand betreedt door zijn tag voor de wandlezer te houden,

Zodra een gebruiker een pand betreedt door zijn tag voor de wandlezer te houden, worden alle actuele toegangsrechten automatisch op zijn tag gekopieerd voor alle stand-alone (binnen)deuren. Op deze manier hoeft u dus niet alle deuren te bekabelen. Dat scheelt veel werk en hoge kosten.

Salto Space Software op uw centrale server

Via de Salto Proacces Space Software op uw eigen server maakt u de toegangsgroepen per gebouw aan en bepaalt u de actuele toegangsrechten per gebruiker(sgroep).

Deze server hoeft overigens niet fysiek in het pand zelf aanwezig te zijn. De server staat (eventueel via een lokale server in uw pand) in directe verbinding met alle wandlezers bij de belangrijkste toegangsdeuren per gebouw.

Vanaf uw server beheert u op afstand meerdere real-time functies (zie kader). Zodra een gebruiker zijn tag voor de wandlezer houdt worden de geactualiseerde toegangsrechten op zijn tag gekopieerd en ligt vast welke stand-alone deuren (binnen) de gebruiker met zijn tag vervolgens kan openen.

 • Inzicht in toegangsgebeurtenissen
 • Blokkeren/verwijderen van gebruikers
 • Beheer van deuren: op welke momenten zijn deze voor wie toegankelijk
 • Graphical mapping, een visuele weergave van de deuren met wireless Salto cilinder/deurbeslag per gebouw
 • Inzicht in batterijstatus per deur
 • Noodopening op afstand
 • Nood-vergrendeling op afstand.

Wandlezer bij belangrijkste toegangsdeuren

Elke toegangsdeur is voorzien van een wandlezer die bekabeld (soms via een lokale server) direct is verbonden met uw eigen centrale server met de Salto Proacces Space Software.

De wandlezers worden doorgaans geplaatst bij de buitendeuren waardoor het aantal bekabelde punten (en dus ook de kosten) tot een minimum beperkt kan worden. De wandlezer wordt ook vaak geplaatst bij de slagboom van de parkeergarage.

Via de wandlezer worden op de tag van de gebruiker de belangrijkste toegangsrechten geactualiseerd voor de overige stand-alone (onbekabelde) binnendeuren met een Salto-beslag. Zodra de tag contact maakt met een Salto-beslag worden de geactualiseerde toegangsrechten daar automatisch naartoe gekopieerd.

Stand-alone (binnen)deuren met elektronisch Salto-beslag

Voor gebruik van de stand-alone deuren in Salto Space vervangen wij de cilinder en/of beslag van uw huidige buiten- of binnendeuren door een Salto component. Deze zijn speciaal ontworpen voor gebruik in verschillende soorten deuren, u hoeft dus geen bestaande deuren/sloten te vervangen.

De deuren staan niet in directe verbinding met de Salto Proacces Space Software op uw server. De toegangsrechten per gebruiker worden via de tag automatisch geactualiseerd zodra een tag contact maakt met het Salto-beslag van de deur.

Elke Salto component (beslag of cilinder) is voorzien van een batterij, dus niet afhankelijk van netstroom. Als de batterij moet worden vervangen, ziet u dat in uw Salto Proacces Space Software-dashboard op de centrale server nadat een tag opnieuw contact maakt met de wandlezer van een toegangsdeur.

Tag of bedrijfspas van de gebruiker

Met zijn tag of bedrijfspas kan een gebruiker afhankelijk van de door u ingestelde toegangsrechten – naar keuze -meerdere verschillende deuren op verschillende locaties openen. Per deur bepaalt u of deze 24/7 toegankelijk is of slechts een aantal uren op een dag van de week.

De toegangsrechten per gebruiker stelt u centraal in via Salto Proacces Space Software op uw eigen server. Hier kunt u toegangsrechten tussentijds wijzigen of een tag blokkeren.

Zodra de gebruiker bij binnenkomst met zijn tag contact maakt met de wandlezer, worden alle geactualiseerde toegangsrechten voor alle deuren in uw pand automatisch op de tag gekopieerd en doorgegeven aan de niet bekabelde stand-alone deuren met een Salto-deurbeslag.

Bij elk contact met een Salto-deurbeslag wordt batterijstatus automatisch naar de tag gekopieerd en geactualiseerd op de Salto Proacces Space Software op uw eigen server na contact met een bekabelde wandlezer.

Met Salto Space beheert u centraal tot 64.000 buiten- en binnendeuren op verschillende locaties wereldwijd

 

Hotels, bedrijfsverzamelgebouwen, zorgcentra, gemeentegebouwen, kantoren, winkels, ziekenhuizen, fietsenstalling, voorraadruimte, serverruimte, lab, toegangshek bouwplaats, parkeergarage, sportcomplex

Staov is gecertificeerd installateur van Salto Toegangscontrole

Salto Space is alleen verkrijgbaar via gecertificeerde Salto Space-dealers. Als gecertificeerd dealer adviseert Staov u graag over de mogelijkheden van Salto Space voor uw specifieke situatie en locatie(s).

Wij verzorgen de gehele installatie.

Na oplevering krijgt u van ons persoonlijke uitleg over de werking van het systeem en helpen wij u met het instellen van uw Salto Space-beheersoftware. Heeft u nadien aanvullende vragen of wensen dan zijn wij er ook graag voor u.

Wilt u meer informatie over Salto Space? Download hier de brochure

Wilt u meer informatie of een afspraak? Klik hier.

Daarom bent u met Salto Space Onbezorgd Beveiligd

Voor gebruik van Salto Space plaatsen wij Salto-componenten met een eigen batterijvoeding op uw bestaande deuren. Op de entree-locaties plaatsen wij wandlezers die in online verbinding staan met de Salto Proacces Space Software op uw eigen netwerk waar u de instellingen beheert. Voor de installatie maken wij gebruik van de bestaande bekabeling, dat scheelt u kosten.

Met Salto Space wordt iedere deur elektronisch bedienbaar. Buiten- en binnendeuren. Hiertoe vervangen wij de cilinders of beslagen van uw bestaande deuren door een Salto-component. De Salto cilinders, beslagen en wandlezers zijn speciaal ontworpen voor gebruik in vele soorten buiten- en binnendeuren: houten deuren, aluminium deuren, glazen deuren, … Salto heeft een groot aanbod in diverse afwerkingen. Een Salto elektronisch deurbeslag is uitstekend toepasbaar in combinatie met een automatisch vergrendelend slot. Zowel een elektronische meerpunts-sluiting als een elektrische opener kan worden aangestuurd door middel van de Salto-wandlezer.

Met Salto Space stelt u direct vanaf de centrale server in welke gebruiker wanneer toegang heeft tot welk pand of welke ruimtes binnen en/of buiten. Ook als uw panden zich op verschillende locaties (zelfs wereldwijd) bevinden. Via de Salto Proacces Space Software op uw centrale server kunt de toegangsrechten per gebruiker of gebruikersgroep op elk moment direct wijzigen of blokkeren.

Op de Salto Space-software op uw centrale server kunt u live volgen welke medewerker welke deur op dat moment via een wandlezer opent. Via het Salto Space-logboek kunt u zowel online als offline achteraf terugzien wie - wanneer - welke Salto-toegangsdeuren de afgelopen periode heeft geopend of heeft geprobeerd te openen.

Eén tag of bedrijfspas van de gebruiker vervangt een hele sleutelbos. Per tag of bedrijfspas bepaalt u vooraf welke medewerkers, bezoekers of gasten of zelfs bezorgdiensten of schoonmaakmedewerkers binnen welk tijdvak toegang hebben tot welke deur(en) en locaties. Verliest een gebruiker zijn tag dan kunt u deze direct via uw Salto VN-software op de centrale server eenvoudig blokkeren en een nieuwe tag toewijzen. Sleutelbossen en ingewikkelde sleutelplannen zijn verleden tijd. Dus ook het vervangen van kostbare cilinders.