Toegangscontrole Salto KS

Salto KS: Gebruikers openen deuren voortaan met hun tag of mobiel
 • Nooit meer fysieke sleutels nodig
 • Draadloze toegangscontrole in de cloud
 • Werkt altijd, ook bij uitval van stroom of internet
 • Interessant voor 1 tot 300 gebruikers

Als beheerder bepaalt u real-time welke gebruiker
– welke deuren –
wanneer kan openen

Met Salto KS openen uw gebruikers binnen- en buitendeuren voortaan met hun eigen tag en of mobiel (iOS of Android). Als beheerder bepaalt u real-time op afstand wie – op welk moment – welk gebouw of ruimte met zijn tag of mobiel mag betreden. Gewoon vanaf uw computer of app op uw tablet of mobiel, waar u ook bent. U kunt terugzien welke gebruiker een ruimte op welk moment heeft bezocht. U kunt gebruikers direct blokkeren zodat zij geen toegang meer hebben. Fysieke sleutels zijn verleden tijd.

Salto KS is zonder bouwkundige aanpassingen in elk gebouw te installeren. Hiertoe plaatsen wij Salto KS componenten op uw bestaande buiten- en binnendeuren die draadloos in verbinding staan met een Salto KS IQ station in uw pand(en).

Staov is gecertificeerd dealer van Salto KS. Wilt u ook meer controle over alle toegangsactiviteiten, zakelijk of privé? Bel Staov met uw vragen of voor een vrijblijvende afspraak via 020 260 07 42.

 • Webbased toegangscontrole en -beheer van deuren op meerdere locaties
 • Open deuren op afstand waar ook ter wereld
 • Installatie zonder bouwkundige aanpassingen
 • Icloud-abonnement tot 10 gebruikers al vanaf € 175 per jaar

Zo werkt Salto KS

Salto KS Platform in de cloud via SaltoKS.com

Het platform voor het openen van deuren op afstand, voor het aanmaken van toegangsgroepen, voor het beheren van de toegangsrechten van uw gebruikers en om activiteiten in uw gebouw(en) te controleren. Maar ook om berichten en notificaties in te stellen die u via email, sms en whatsapp kunt ontvangen. Eenvoudig te beheren vanaf uw computer of via een app op een van uw mobiele devices (iOS of Android), waar ter wereld u ook bent.

Salto KS IQ op locatie

Het centrum van het systeem op uw locatie(s) dat via internet permanent in verbinding staat met het Salto KS Platform. De Salto KS IQ is hiertoe rechtstreeks gekoppeld aan uw router of lokale wifi (of eventueel gekoppeld aan een extra dongel met internetverbinding als back-up bij storing) en communiceert met de Salto KS componenten en met de apps (iOS of Android) van uw gebruikers. Binnen uw abonnement kunt u meerdere Salto KS IQ stations tegelijkertijd beheren, ook handig als u over meer bedrijfslocaties beschikt.

Elektronische deursloten op locatie

De Salto KS componenten vervangen de bestaande cilinders en/of beslagen in uw deuren. Deze componenten zijn speciaal ontworpen voor gebruik in vele soorten deuren, u hoeft dus geen deuren/sloten te vervangen. De Salto KS componenten communiceren met de Salto KS IQ’s op locatie. De Salto componenten (beslag of cilinder) zijn voorzien van een batterij, dus niet afhankelijk van netstroom. Zodra de batterij moet worden vervangen, ontvangt u als beheerder een notificatie per email, sms of pushbericht in uw app.

Tag of Mobiel gebruiker (iOS of Android)

RFID tag of mobiele app (iOS of Android) waarmee de gebruiker het Salto KS component – op basis van zijn persoonlijke toegangsrechten – binnen enkele seconden kan activeren om de ruimte te betreden. Fysieke sleutels zijn verleden tijd.

Met Salto KS beheert u onbeperkt deuren tot 300 gebruikers

Staov is gecertificeerd dealer van Salto KS

Salto KS is alleen verkrijgbaar via gecertificeerde Salto KS-dealers. Als gecertificeerd dealer adviseert Staov u graag over de mogelijkheden van Salto KS voor uw specifieke situatie en locatie(s). Wij verzorgen de gehele installatie.

Na oplevering krijgt u van ons persoonlijke uitleg over de werking van het systeem en helpen wij u met het instellen van uw Salto KS beheerapp. Heeft u nadien aanvullende vragen of wensen dan zijn wij er ook graag voor u.

Wilt u meer informatie over Salto KS? Download hier de brochure

[Nederlands]

[Engels]

Daarom bent u met Salto KS Onbezorgd Beveiligd

Voor gebruik van Salto KS plaatsen wij Salto KS-beslagen met een eigen batterijvoeding op uw bestaande deuren. Elke Salto KS-component staat draadloos via een beveiligde verbinding in contact met een Salto KS IQ-station dat via internet communiceert met uw persoonlijk account op het Salto KS Platform waar u alle instellingen via uw computer of mobiel / tablet (iOS of Android) beheert en monitort. Bekabeling is niet nodig, dat scheelt u kosten.

Met Salto KS wordt iedere deur elektronisch bedienbaar. Buiten- en binnendeuren. Hiertoe vervangen wij de cilinders of beslagen van uw bestaande deuren door een Salto KS component. De Salto KS cilinders, beslagen en wandlezers zijn speciaal ontworpen voor gebruik in vele soorten buiten- en binnendeuren: houten deuren, aluminium deuren, glazen deuren, … Salto KS heeft een groot aanbod in diverse afwerkingen. Een Salto KS elektronisch deurbeslag is uitstekend toepasbaar in combinatie met een automatisch vergrendelend slot. Zowel een elektronische meerpunts-sluiting als een elektrische opener kan worden aangestuurd door middel van de Salto KS wandlezer.

Met Salto KS stelt u direct online in welke gebruiker - in welk tijdvak - toegang heeft tot welk pand of welke ruimtes binnen en/of buiten. Ook als uw panden zich op verschillende locaties (zelfs wereldwijd) bevinden. U kunt de toegangsrechten per gebruiker op elk moment direct wijzigen of blokkeren.

Met onze cloudbased online sluitoplossing heeft u altijd een flexibel beheersysteem waarvoor geen speciale software installatie of bekabeling nodig is. Voor het beheer heeft u niet meer nodig dan een computer, tablet of mobiel (iOS of Android) met internet-verbinding.

Valt de stroom op een locatie uit? Salto KS werkt altijd doordat elk deurbeslag op uw locaties is voorzien van een eigen batterij. Zodra de voedingsduur van een batterij terugloopt, ontvangt u automatisch een notificatie via email, sms of een pushbericht op uw Salto KS-app.

Valt het internet op een locatie uit? Ook dan werkt Salto KS altijd. Elk Salto KS IQ-station waarmee de deurbeslagen in verbinding staan, kan naar wens worden voorzien van een extra internet-dongel die onafhankelijk van uw reguliere internet functioneert. Hierdoor bent u altijd verzekerd van internet-verbinding. Bij uitval van uw reguliere internet ontvangt u automatisch een notificatie via email, sms of een pushbericht op uw Salto KS-app.

Via uw Salto KS-app op uw computer, mobiel of tablet kunt u – of een geautoriseerde medewerker - deuren op afstand openen. Indien gewenst kunt u een deurlocatie voorzien van een camera gekoppeld aan Salto KS zodat u via de Salto KS-app live kunt zien aan wie u toegang verleent. In de Salto KS-applicatie is het Eagle Eye Cloud VMS Surveillane-product via Cloud geïntegreerd dat compatible is met alle camerasystemen, ook met uw bestaande camera’s. Deze camerabeelden kunnen desgewenst in de cloud worden opgeslagen.

Op uw Salto KS-app op uw computer, mobiel of tablet kunt u live volgen welke medewerker welke deur op dat moment opent. Via het Salto KS-logboek kunt u achteraf terugzien wie welke deuren de afgelopen periode heeft geopend. Is een deurlocatie voorzien van een camera dan kunt u ook de camera-beelden van de toegangstransacties raadplegen die in de cloud staan opgeslagen. In de Salto KS-applicatie is het Eagle Eye Cloud VMS Surveillane-product via Cloud geïntegreerd dat compatible is met alle camerasystemen, ook met uw bestaande camera’s.

Ontvang berichten via email, sms of een pushbericht op uw Salto KS-app bij:

 • Oneigenlijk gebruik van een tag of mobiel (bij blokkering)
 • Oneigenlijk gebruik van een tag of mobiel buiten de reguliere tijden
 • Braak van een deur
 • Lokale uitval van netstroom of internet
 • Lage batterijvoeding per deur.

Eén tag of app op de mobiel van de gebruiker vervangt een hele sleutelbos. Per tag of app bepaalt u vooraf welke medewerkers, bezoekers of gasten of zelfs bezorgdiensten of schoonmaakmedewerkers binnen welk tijdvak toegang hebben tot welke deur(en) en locaties. Verliest een gebruiker zijn tag dan kunt u deze direct via uw Salto KS beheer-app eenvoudig blokkeren en een nieuwe tag toewijzen. Sleutelbossen en ingewikkelde sleutelplannen zijn verleden tijd. Dus ook het vervangen van kostbare cilinders.

Met één Salto KS Icloud-abonnement kunt u tot 10 gebruikers aanmaken en tot 10 Salto KS IQ stations aansluiten. Heeft u meer gebruikers of wilt u het aantal IQ stations uitbreiden, op één of meerdere locaties? De mogelijkheden zijn onbegrensd. Wij adviseren u graag over de abonnementsvorm die het beste op uw situatie aansluit.