Welkom op onze website
Bel ons: 020 2600742
Staov is partner Honeywell Security Channel Program.

Staov is partner Honeywell Security Channel Program.

Staov Preventietechniek is sedert vandaag officieel deelnemer van Honeywell Security Channel Partner Program.

Staov ontvangt als systems Integrator en installateur  een breed scala aan voordelen op gebied van sales, marketing, technisch support en trainingen, waarmee competitiever kan worden ingespeeld op het behoud en de loyaliteit van onze bestaande klanten alsook op het succesvol binnenhalen van nieuwe projecten. Voor alarmsystemen en ip-camera’s willen wij onze klanten het beste bieden wat er op de markt te koop is.

Wilt u meer weten welke Security producten van Honeywell waar toegepast kunnen worden.

Comments are closed.

Web Statistics