Welkom op onze website
Bel ons: 020 2600742
Start Donkere Dagen Offensief Woonhuis beveiliging Amstelveen

Start Donkere Dagen Offensief Woonhuis beveiliging Amstelveen

Aanpak van – dit jaar 2013 opnieuw in aantal met 32% gestegen – woninginbraken blijft voor 2014 een prioriteit van de gemeente.

Burgemeester Van Zanen betreurt het dat, na afname in vorige jaren, het aantal inbraken dit jaar weer steeg. Ook overlast en vernielingen komen nog te vaak voor, vindt hij. “In samenwerking met de politie en andere partners zullen we er alles aan doen om de cijfers te verbeteren. Door preventie, gerichte acties en maatregelen. Zo starten we binnenkort al met het Donkere Dagen Offensief, persoonlijke voorlichting aan de deur en extra toezicht in een aantal wijken waar veel wordt ingebroken.”

Het aantal inbraken is in 2013 (tot en met augustus) met 32 % gestegen ten opzichte van 2012. Het beeld is sinds augustus verbeterd, maar inbraakpreventie blijft ook in 2014 van kracht in de vorm van diverse activiteiten, zoals voorlichtingsbijeenkomsten, speciale acties e.d.

Staov Preventietechniek zal dan ook vanaf januari 2014, regelmatig acties aankondigen met Honeywell draadloze alarmsystemen voor woonhuizen en bedrijven.

Comments are closed.

Web Statistics